Kerst Koekjes Nootenkraker

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Kerst Koekjes Nootenkraker

Aantal personen: € 52,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 52,95

Kerst Koekjes Nootenkraker bestellen

Omschrijving Kerst Koekjes Nootenkraker:
Wij hebben dit jaar het ultieme geschenk gemaakt. Deze nogal bijzondere koekblik bevat (9) van de beroemde Notenkraker personages! Zoals de muis, koning en soldaten. Deze prachtige koekjes komen verpakt in onze mooie feestelijke tinne blik, die perfect geschikt is voor het houden van al uw tickets en programma's zodra de koekjes zijn opgegaan!

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.