Superhelden 3D taart (2 lagen)

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Superhelden 3D taart (2 lagen)

Aantal personen: € 124,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 124,95

Superhelden 3D taart (2 lagen) bestellen

Omschrijving Superhelden 3D taart (2 lagen):

Superhelden taart
De superhelden taart is alleen voor ├ęcht stoere kids! Deze coole verjaardagstaart wordt door onze creatieve banketbakkers in 3D gemaakt. De superhelden taart bestaat uit twee lagen: een Spiderman-laag met daarbovenop de indrukwekkende groene vuist van de Hulk. Een ware creatie voor uw eigen superheld! De zoete buitenkant van de taart smaakt heerlijk in combinatie met de luchtige cake en verse room binnenin. Bestel deze taart vandaag voor 23:59 uur, dan heeft u deze morgen al in huis.

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.