Chipolatataart

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Chipolatataart

Aantal personen: € 20,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 20,95

Chipolatataart bestellen

Omschrijving Chipolatataart:

Chipolatataart
De smaakvolle chipolatataart bestelt u snel en eenvoudig via onze webshop. Wanneer u de taart voor 23:59 uur bestelt, ontvangt u de taart de volgende dag nog bij u thuis of op kantoor. Wanneer u de taart voor 18:00 uur bestelt voor de volgende dag, kunt u uit alle bezorgtijdsvakken kiezen. Bestelt u uw taart tussen 18:00 uur en 23:59 uur voor de volgende dag, dan kunt u alleen het bezorgtijdvak van 18:00 uur en 22:00 uur kiezen voor de volgende dag. Heeft u een bestelling voor overmorgen of later dan kunt u uit alle bezorgtijdsvakken kiezen. De chipolatataarten worden vers gemaakt door onze ambachtelijke bakker, waardoor de delicatesse leverbaar is in diverse maten. De taart is gevuld met een luchtige chipolatavulling van bitterkoekjes, vruchtjes en room. Om de chipolatataart helemaal af te maken, wordt de taart volgens klassiek recept afgewerkt met roze marsepein, chocolade en heerlijke slagroom. Wilt u een persoonlijke twist aan de taart geven? Laat de naam van het bedrijf of de jarige dan in chocoladeletters op de taart zetten.

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.