Chocolade Truffeltaart

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Chocolade Truffeltaart

Aantal personen: € 29,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 29,95

Chocolade Truffeltaart bestellen

Omschrijving Chocolade Truffeltaart:
Chocolade, chocolade én nog meer chocolade. Wat is er nou nog feestelijker dan deze taart? Fluweelzachte chocoladecake met een royale laag chocolade ganache van pure chocolade, dat maakt deze taart een ware traktatie voor de chocolade liefhebber. Onze bakkers decoreren de puntjes taart met kerstboompjes met elk een piek van echte Belgische chocolade! Op de andere puntjes van de taart vind je een logo, groet of foto van maar liefst vier centimeter rond! Aarzel niet sneller én geef deze taart cadeau aan die ene chocoholic die deze taart moet proberen. 

U kunt onze chocoladetruffel taart personaliseren met:

  • Uw bedrijfslogo of een leuke foto
  • Een persoonlijke tekst op de taart
  • Een persoonlijke tekst op de bijgeleverde kaart
  • Een persoonlijke brief geprint in kleur en bijgeleverd in een envelop
Besteld u op een werkdag voor 18:00 uur? Dan kan deze prachtige kerst slagroomtaart morgen al worden bezorgd op een adres en tijd naar keuze!

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.