Tony's Pink Fantasy Drip Cake

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Tony's Pink Fantasy Drip Cake

Aantal personen: € 59,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 59,95

Tony's Pink Fantasy Drip Cake bestellen

Omschrijving Tony's Pink Fantasy Drip Cake:
Bestel nu deze overheerlijke Pink Fantasy Drip Cake! De taart heeft een vulling van vanille cake met aardbeiencrème en is omhuld met een zoete botercrème.

De taart is feestelijk gedecoreerd met roze zoetigheden zoals: ufo's, spekjes, donuts en een reep Tony's Chocolonely reep in de smaak Wit. 

Deze Drip Cake is een echte eyecatcher voor op je verjaardagsfeestje!

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.