Chocolate & Christmascake

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Chocolate & Christmascake

Aantal personen: € 16,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 16,95

Chocolate & Christmascake bestellen

Omschrijving Chocolate & Christmascake:
Chocoladecake, luchtig gebakken, gevuld met fluweelzachte chocolademousse met een dun laagje rood fruit. Dat is wat deze Chocolate & Christmascake in de basis vormt. Deze basis word overgoten met een knapperig laagje Belgische chocolade, en geeft deze taart zijn strakke uiterlijk.

Op de bovenzijde van de taart kan uw logo, dankwoord, boodschap of een leuke foto. Ook is het mogelijk om de taart zonder opdruk te bestellen, dan verzorgen wij de taart volledig met verse slagroom en heerlijk knapperige kerst chocolaatjes.De afbeelding word gedrukt op een dun laagje zoete marsepein en eetbaar papier voor het beste resultaat. De kerstman en zijn collega rendieren vonden dat er ook nog een beetje kleur bij mocht, dus is de taart gedecoreerd met een klassieke hulst krans, maar dan van vers marsepein! 

U kunt onze Chocolate & Christmascake personaliseren met:

  • Uw bedrijfslogo of een leuke foto
  • Een persoonlijke tekst op de taart
  • Een persoonlijke tekst op de bijgeleverde kaart
  • Een persoonlijke brief geprint in kleur en bijgeleverd in een envelop
Besteld u op een werkdag voor 18:00 uur? Dan kan deze prachtige kerst slagroomtaart morgen al worden bezorgd op een adres en tijd naar keuze!

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.