Vanille Macarons

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Vanille Macarons

Aantal personen: € 15,60
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 15,60

Vanille Macarons bestellen

Omschrijving Vanille Macarons:

Macarons

Bestel uw macarons als heerlijke traktatie op een feestje of gewoon voor bij de koffie. De kans is klein dat iemand deze lekkernij afslaat. De vrolijk gekleurde hapjes worden voorzien van een lekkere romige vulling in smaken zoals vanille, koffie, aardbei of pistache. Wij kunnen u de versheidvan de macarons garanderen omdat onze ambachtelijke bakkers ze iedere nacht vers voor u bakken.
·      Personaliseer de macarons met bedrijfslogo of foto
·      Verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende smaken
·      Vers bereid door onze banketbakkers
Wanneer u deze overheerlijke macarons cadeau wilt doen, bestelt u bij ons gemakkelijk een macaronkoker gevuld met uw lievelingssmaken. Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen in huis.

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.