Sint Chocolade feest taart

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Sint Chocolade feest taart

Aantal personen: € 14,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 14,95

Sint Chocolade feest taart bestellen

Omschrijving Sint Chocolade feest taart:

Wat past er nu beter bij de feestdagen dan echte chocolade. Een luchtige chocoladecake afgewisseld met een laag chocolademousse en een laagje frissen rode bessenmousse maken de vulling van deze taart. Na het stapelen van deze heerlijke lagen word de taart door onze bakkers overgoten met een ganache van pure chocolade en afgewerkt met een echte chocoladeletter van maar liefst 200 gram UTZ gecertificeerde chocolade.

Om de taart helemaal af te maken is er ruimte om uw bedrijfslogo toe te voegen. Een kaartje met een kleine boodschap of een Sinterklaasgedicht toevoegen is uiteraard ook een mogelijkheid.
Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.