Vers fruit vlaai met witte chocolade

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Vers fruit vlaai met witte chocolade

Aantal personen: € 19,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 19,95

Vers fruit vlaai met witte chocolade bestellen

Omschrijving Vers fruit vlaai met witte chocolade:
Op ambachtelijke wijze bakken onze bakkers dagelijks een krokante hardwener vlaai bodem om deze vervolgens te vullen met zwitserse room met een vleugje vanille. De taart wordt vervolgens gedecoreerd met een fruit salade van de dag. Meestal zitten hier lekkere aardbeien, druiven, en stukjes kiwi in. De taart wordt rijkelijk afgewerkt met witte chocolade schaafsel om het geheel een extra feestelijke uitstraling te geven. Let op; De fruitmix kan variƫren en is afhankelijk van de dagverse fruitsoorten.

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.