Kerst macarons

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Kerst macarons

Aantal personen: € 16,80
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 16,80

Kerst macarons bestellen

Omschrijving Kerst macarons:
Heerlijke authentieke Franse macarons, vers bereid en echt een traktatie. Groot zijn ze ook, namelijk bijna meer dan vijf centimeter doorsnede! In de smaken pistache en red velvet, gedecoreerd met leuke chocolade kerstfiguurtjes kan dit natuurlijk niet ontbreken op de kerstborrel of je verjaardag. Smullen van deze macarons met een klein glaasje erbij, of gewoon lekker bij de thee: Het kan allemaal.

U kunt onze kerst slagroomtaart personaliseren met:

  • Uw bedrijfslogo of een leuke foto
  • Een persoonlijke tekst op de taart
  • Een persoonlijke tekst op de bijgeleverde kaart
  • Een persoonlijke brief geprint in kleur en bijgeleverd in een envelop
Besteld u op een werkdag voor 18:00 uur? Dan kan deze prachtige kerst slagroomtaart morgen al worden bezorgd op een adres en tijd naar keuze!

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.