Sinterklaas pepernoten cheesecake

Deze tompouce de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Sinterklaas pepernoten cheesecake

Aantal personen: € 26,95
Aantal tompouces:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 26,95

Sinterklaas pepernoten cheesecake bestellen

Omschrijving Sinterklaas pepernoten cheesecake:

Een heerlijke cheesecake gemaakt van een bodem bereid met pepernoten, bruine suiker & roomboter. De vulling is gemaakt van een bastogne karamel mix en het geheel word gedoceerd met chocolade pepernoten en knetterchocolade.

De taart is te bestellen voor 8 of 12 personen. Mocht je deze heerlijke Cheesecake cadeau doen dan kan deze worden gepersonaliseerd met een kaartje of een brief, wellicht in de vorm van een Sinterklaas gedicht.

Besteld u op een werkdag voor 18:00 uur? Dan kan deze overheerlijke Sint Cheesecake morgen al worden bezorgd op een adres en tijd naar keuze!

Online een tompouce bestellen en laten bezorgen

Een tompouce versturen door heel Nederland.
Van compact formaat tompouce tot gigantische tompouces. Alle tompouce zitten ze vol met verse tompoes. De tompouces worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoenstompoes. Het tompouce wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een tompouce te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap tompouce, geboorte tompouce of wat dacht u van een tompouce speciaal voor de liefde? Bestel online een tompouce met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw tompouce bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het tompouce vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het tompouce morgen al door heel Nederland. Tompouce bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.